Lõunasöögi retseptid

Hakkliha aedviljadega 

Mari, 5. september 2004, 11:50
Ühepajatoit. Juurde sobib hapukurk või peedisalat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g hakkliha
1 sibul
2 sl võid või rasva
2 porgandit
2 viilu kaalikat
150-200 g ribadeks lõigatud kapsast
2 kl vett
1 kl nuudleid
2 sl tomatipüreed
1 tl vürtsikastet
100 g hapukoort
50 g riivitud juustu
1 õun
maitserohelist
soola
pipart

Valmistamine
Kuumuta hakkliha rasvas, lisa tükeldatud sibul. Riivi porgandid ja kaalikas, keeda soolaga maitsestatud vees nõrgal tulel 10-15 min. Lisa juurde hakkliha ja maitseained ning hauta 10-20 min. Toitu ei ole vaja segada, kuid vajadusel tuleks lisada veidi vett, keemise lõpul lisa hapukoor. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee