Linnuliha retseptid

Broiler riisiga 

Mari, 4. september 2004, 12:13
Ühepajatoit broilerist. Serveerides puista kindlasti üle hakitud maitserohelisega. Serveeri kohe pärast valmistamist.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 broiler
3 sl rasva
soola
pipart
1 porrulauk või sibul
1 petersell
1 porgand
1 kl riisi
3 kl vett või puljongit
4 tomatit
1 sl veini
1 õun

Valmistamine
Lõika broiler tükkideks ja pruunista rasvas helepruuniks. Lisa ribadeks lõigatud sibul ning maitseviljad, kuumuta natuke. Siis vala peale vesi või puljong, kuumutata keemiseni. Lisa pestud riis. Hauta toitu kaanega hautamisnõus ahjus 20-30 minutit. 5 minutit enne toidu täielikku valmimist lisa tükeldatud tomatid, vein ja riivitud õun. Hauta lõpliku valmimiseni. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee