Lõunasöögi retseptid

Herned suitsulihaga 

Mari, 12. detsember 2007, 07:38
 Panthermedia/Scanpix
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Ühepajatoit suitsulihaga. Liha lõigata õhukesteks viiludeks ja asetada toidu peale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
350-400 gr. suitsuribi või -karbonaadi
2-3 klaasi vett
1 sibul
1 klaas kuivatatud herneid
6 kartulit
soola
rasva
pipart
1 loorberileht
tilli
petersellilehti

Valmistamine
Valmistusviis
Herned panna ööks külma vette paisuma.
Liha pannakse külma veega keema, vaht riisutakse ja lisatakse herned.
Kui herned on poolpehmed, lisatakse kuubikuteks lõigatud kartulid.
Sibul ja porgand hakitakse ja hautatakse eraldi rasvas ning lisatakse umbes 5-8 minutit enne toidu lõplikku valmimist.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee