Lõunasöögi retseptid

Hautatud aedviljad 

Mari, 4. september 2004, 12:09
Ühepajatoit. Hautatud aedviljad suitsulihaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
350-400 g suitsuribi või -karbonaadi
2-3 kl vett
2 suurt sibulat
2 porgandit
3 viilu kaalikat
200 g peakapsast
5 kartulit
3 haput õuna
5 kuivatatud ploomi
soola
3 tera pipart
maitserohelist

Valmistamine
Liha pannakse külma veega keema. Keeta umbes tund, vahepeal riisuda vaht. Lisada tükeldatud sibul, porgand, kaalikaviilud ja jämedalt tükeldatud peakapsas. Lasta keema, siis lisada pooleks lõigatud kartulid, keedetakse need poolpehmeks ja lisatakse maitseained. Õunad võib lõigata sektoriteks ja ploomid pesta. Keedetakse kuni valmimiseni. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee