Ulukiliha retseptid

Metskitsefilee 

Mari, 12. detsember 2007, 07:33
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Hautatud veinis koos õuna ja apelsiniga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg. fileed
100 gr. pekki
50 gr. searasva
25 gr. võid
1 sibul
1 porgand
1 petersell
1/2 sellerit
2-3 antoonovka ouna
1-2 apelsini
1/2 klaasi punast kuiva veini
1 klaas puljongit
soola
pipart
soovikorral maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisLiha pikkida pekiga, hõõruda soola ja pipraga ning pruunistada kuumas rasvas. Lisada tükeldatud sibul ja maitsejuured. Õunad ja apelsinid koorida ning eemaldada südamikud ja seemned. Kui liha on pruun, valada rasv ära ja lisada tükeldatud õunad ning ratasteks lõigatud apelsinid. Valada peale vein ja puljong ning hautada. Valmis liha tõsta vaagnale ja kasta sulavõiga.Praeleemele lisada ülejaanud puljong, keeta ja hõõruda läbi sõela. Kaste anda eraldi lauale.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee