Ulukiliha retseptid

Hautatud kitseliha 

Mari, 12. detsember 2007, 07:27
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Puljongis ja veinis hautatud metskitseliha

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg. pehmet liha
2-3 sibulat
3 spl. võid
100 gr. hapukoort
1 tl. jahu
paprikat
petersellilehti
1/2 klaasi veini
1/2 puljongit
soola

Valmistamine
ValmistusviisLiha tükeldada ja pruunistada võis koos hakitud sibulaga.Peaaegu küpsele lihale lisada sool ja paprika. Hautada veini ja puljongiga kastes. Lõpuks lisada jahuga segatud hapukoor. Lasta veidi haududa ja puistata peale hakitud petersell. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee