Ulukiliha retseptid

Prantsuse täidis ulukilihale ja lindudele 

Mari, 2. september 2004, 09:02

Koostisosad
150 g pekki
3 sibulat
1 küüslauguküüs
1 tl sinepit
2 sl ketšupit või tomatipastat
1 õun
1 sl riivsaia
1 sl äädikat
1/2 pudelit kuiva veini
soola
pipart

Valmistamine
Pekk lõigata kuubikuteks ja pruunistada.
Kõrned eemaldada.
Rasvas pruunistada hakitud sibul, õun ja küüslauk.
Segada sinepi, tomatipasta, äädika ja veiniga.
Hautada segades 20 minutit.
Lõpuks lisada riivsai ja kõrned ning maitsestada soola ja pipraga.
 
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee