Linnuliha retseptid

Õunatäidis faasanile, põldpüüle ja veelindudele 

Mari, 2. september 2004, 06:36
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. 

Koostisosad
250 g pekki
250 g õunu
1 sibul
1/2 sellerit
1 sl hakitud petersellilehti
1 sl suhkrut
1 sl riivsaia

Valmistamine
Pekk hakkida ja sulatada. Kõrned eemaldada.
Tükeldatud õunad, sibul, seller, petersellilehed segada suhkruga ja hautada rasvas.
Kui õunad on pehmed, lisada riivsai ja segada, kuni täidis muutub paksemaks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee