Hispaania kaste
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
120 g võid
2 porgandit
2 sibulat
150 g taist sinki
petersellilehti
tüümiani
1 loorberileht
50 g jahu
1 kl valget kuiva veini
3 sl tomatipastat
50 g seeni
2 sl punast veini
6 kl ehk 1,5 liitrit kanget lihapuljongit
soola
Valmistamine
Tükeldatud porgandid ja sibulad pruunistada võis, lisada jahu ja pruunistada. Valada peale puljong ja valge vein, lisada hakitud sink ja seened, petersellilehed ja tomatipasta. Keeta 1 tund. Hõõruda läbi sõela ja keeta nõrgal tulel, kuni maht väheneb 1 liitrini. Maitsestada punase veini ja soolaga. Jahedas kohas säilib mitu päeva.
Kommentaarid (0)