Hommikusöögi retseptid

Hispaania kaste 

Mari, 12. detsember 2007, 07:09
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Pikantne ja pika säilivusega kaste.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
120 g võid
2 porgandit
2 sibulat
150 g taist sinki
petersellilehti
tüümiani
1 loorberileht
50 g jahu
1 kl valget kuiva veini
3 sl tomatipastat
50 g seeni
2 sl punast veini
6 kl ehk 1,5 liitrit kanget lihapuljongit
soola

Valmistamine
Tükeldatud porgandid ja sibulad pruunistada võis, lisada jahu ja pruunistada. Valada peale puljong ja valge vein, lisada hakitud sink ja seened, petersellilehed ja tomatipasta. Keeta 1 tund. Hõõruda läbi sõela ja keeta nõrgal tulel, kuni maht väheneb 1 liitrini. Maitsestada punase veini ja soolaga. Jahedas kohas säilib mitu päeva.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee