12. detsember 2007, 06:40
Kodune pekikaste
MINU LEMMIKRETSEPT. 20.aug.~ 15.sept.retseptivõistlus. Vahelduseks valgele ja pruunile kastmele
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
300 gr. pekki
100 gr. võid
1 sibul
100 gr. jahu
1 klaas punast kuiva veini
50gr. suhkrut
1 tl. kadakamarju ( kui ei meeldi,võib ka ära jätta )
sidrunimahla
1 klaas puljongit
2-3 spl. praeleent
viiepipra segu
soola
Valmistamine
ValmistusviisPekk ja sibul hakkida, lisada või ja praadida kergelt. Lisada jahu ja pruunistada. Valada juurde vein, praeleem ja puljong. Maitsestada suhkru, riivitud sidrunikoore, pipra ja kadakamarjadega. Keeta ja kurnata ning lisada sidrunimahl.
Kommentaarid (0)