Hommikusöögi retseptid

Kodune pekikaste 

Mari, 12. detsember 2007, 06:40
MINU LEMMIKRETSEPT. 20.aug.~ 15.sept.retseptivõistlus. Vahelduseks valgele ja pruunile kastmele

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 gr. pekki
100 gr. võid
1 sibul
100 gr. jahu
1 klaas punast kuiva veini
50gr. suhkrut
1 tl. kadakamarju ( kui ei meeldi,võib ka ära jätta )
sidrunimahla
1 klaas puljongit
2-3 spl. praeleent
viiepipra segu
soola

Valmistamine
ValmistusviisPekk ja sibul hakkida, lisada või ja praadida kergelt. Lisada jahu ja pruunistada. Valada juurde vein, praeleem ja puljong. Maitsestada suhkru, riivitud sidrunikoore, pipra ja kadakamarjadega. Keeta ja kurnata ning lisada sidrunimahl. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee