Kiudainerikkad toidud

Tomatiketšup õunte ja selleriga 

Mari, 12. detsember 2007, 06:38
Kodune ketšup. MINU LEMMIKRETSEPT: 20. aug - 15. sept retseptivõistlus.

Koostisosad
2 kg värskeid tomateid
2 sibulat
1 õun
1 1/2 klaasi veiniäädikat
125 g suhkrut
1 spl kuivatatud või värsket basiilikut
2 sellerit koos lehtedega
1/2 tl paprikapulbrit
3 tera nelki
soola

Valmistamine
Kasta tomatid kuuma vette, koori, tükelda ja eemalda seemned. Sibul, seller ja selle lehed haki hästi peeneks. Õunal eemalda süda ja tükelda. Lase äädikas koos maitseainetega keema, lisa tomatid, seller, sibul ja õun. Keeda vaiksel tulel 45 minutit. Hõõru läbi sõela ja pane kuumalt pudelitesse. Säilita jahedas.
Hea teada!
Sobib lisandiks liha- ja makaroni- ning mitmete munatoitude juurde.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee