Küpsetised

Cappuccino-kook 

Triin Saue, 11. detsember 2007, 18:37
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Külm hõrgutis kuumadeks suveõhtuteks :)

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PŌHI:
2 muna
2 sl suhkrut
2 sl jahu
1 sl kakaopulbrit
1/2 tl küpsetuspulbrit
KATE:
200 g maitsestamata lahja toorjuustu
purk suhkruga kondenspiima
6 sl šokolaadisiirupit
1 tl lahustuvat kohvi
1 sl kuuma vett
200 ml vahukoort

Valmistamine
ValmistusviisValmista biskviitpõhi. Selleks vahusta eraldi munavalged ja -kollased (suhkruga), tõsta segud ettevaatlikult kokku, sõelu sekka kuivained. Vala segu võiga määritud ümmargusse lahtikäivasse vormi, küpseta 200 ºC juures 10-12 minutit. Jahuta, võta vormist välja, kata vorm paberiga või kilega ja aseta põhi ettevaatlikult vormi tagasi. KATE: Mikserda toorjuustu keskmisel kiirusel u 3 minutit, lisa kondenspiim ja 4 sl šokolaadisiirupit. Jätka aeglasel kiirusel vahustamist, kuni ained on hästi segunenud. Sega kohvipulber kuuma veega ja lisa juustusegule. Vahusta vahukoor eraldi nõus ja lisa samuti segule. Vala kate põhjale, kata paberi või fooliumiga. Pane ööseks sügavkülma.Hea teadaEnne serveerimist võta sügavkülmast välja ja hoia u 15 minutit tavalises külmikus. Kaunista ülejäänud 2 sl šokolaadisiirupiga ja soovi korral värskete marjadega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee