Väherasvased toidud

Pajaroog 

Toidutare, 29. august 2004, 17:39
Pajaroog makaronide, krevettide ja köögiviljaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 pakk makarone (500 g)
200 g kooritud krevette (ehk 500 g koorimata)
1 apteegitill (u 350 g)
1 värske brokkoli (u 250 g)
3 küüslauguküünt
1-2 sl oliivōli
2 tl suhkrut
½ dl valget veini

Valmistamine
Keeda makaronid. Sulata krevetid, haki apteegitill ja küüslauk ning tükelda brokoli väikesteks õisikuteks. Pruunista apteegitill ja brokoli koos küüslauguga, lisa suhkur ja valge vein. Maitsesta soola ja pipraga, lisa keedetud makaronid ja krevetid ning kuumuta.