Lõunasöögi retseptid

Röstitud ribi 

Toidutare, 11. detsember 2007, 18:16
Röstitud searibi on maitsev grilltoit, aga seda võib samahästi ka ahjus küpsetada. Valmistamisaeg u 30 minutit + marineerimine.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
u 30 minutit + marineerimine.

Koostisosad
250 g Röstiribi
0.125 dl Sojakaste
0.25 tk Porrulauk
0.125 sl Kristallsuhkur
0.25 tl Ingver (kuivatud)
0.25 sl Õli
0.5 küünt Küüslauk
0.0625 tl Must pipar

Valmistamine
ValmistusviisTükelda ribi parajateks tükkideks. Sega marinaadiks soja, pestud ja hakitud porru, suhkur, ingver, õli, purustatud küüslauk ja pipar. Pane lihatükid kahekordsesse plastkotti, vala peale marinaad, raputa kotti ning sulge see tihedalt. Lase lihal külmkapis marinaadis seista vähemalt 2-3 tundi (parem üleöö). Kuivata liha, hoia marinaad alles. Grilli või küpseta ahjus röstribi kummaltki poolt u 15 minutit. Määri küpsetamise ajal paar korda marinaadiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee