Lambaliha retseptid

Mahlane lambarulaad 

Toidutare, 29. august 2004, 11:20
Mahlane ja maitsev õlles hautatud lambaliharulaad. Rullad sobib ka külmutamiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
u 25 minutit + keetmiseks u 35 minutit.

Koostisosad
1 kg lamba abatükki (vōi rinnatükki)
1 sl vōid vōi margariini
1§ tl soola
1/4 tl musta pipart
4 sibulat
1 kg kartuleid
2-3 loorberilehte
½-1 sl purustatud rosmariini
2 küüslauguküünt
2 dl pudelit ōlut
1 ld lihapuljongit kuubikust
maitserohelist

Valmistamine
Eemalda abaluust kondid, keera liha tihedalt rulli ja seo puuvillase nööriga kinni. Sulata rasv ja pruunista liha selles igast küljest, maitsesta soola ja pipraga. Koori sibul ja kartul ning viiluta mõlemad. lisa sibul, kartul, loorberilehed, rosmariin ja purustatud küüslauk. Lisa õlu ja puljong ning keeda liha u 35 minutit, kuni see on küps. Tõsta liha potist, lõika rulaad viiludeks ja pane potti tagasi. Puista peale hakitud maitserohelist.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee