Küpsetised
22. august 2004, 07:04

Roosa toorjuustukook

Lihtne, maitsev ja dekoratiivne.

Koostisosad
PÕHI
8 tk Digestive'i küpsised
125 g Või
TÄIDIS
3 dl Rõõsk koor 35%
300 g Toorjuust (toasoe)
1.5 dl Vaarikad
5 sl Tuhksuhkur
KAUNISTAMISEKS
1.5 dl Rõõks koor 35%
10 tk Vaarikad
10 tk Põldmarjad
Sidrunimeliss

Valmistamine
PÕHI: Purusta küpsised ja sega võiga. Pane segu u 24 cm läbimõõduga plastfooliumiga vooderdatud vormi.
Ja tõsta vorm täidise valmistamise ajaks sügavkülma.
TÄIDIS: Vahusta koor ja sega juustuga. Mikserda vaarikad tuhksuhkruga ning vala marjasegu ettevaatlikult vahukoore-juustusegusse. Võta vorm sügavkülmast ning täida täidisega. Pane tort tagasi sügavkülma ja lase seista seal üleöö.
KAUNISTUS: Kaunista tort vahukoore, marjade ning sidrunmelissiga.