Kiudainerikkad toidud

Rukkijahuküpsised 

Mari, 11. detsember 2007, 08:56
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Hea kasutada võileibade valmistamiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
150 gr jämedat rukkijahu
150 gr rukki- või nisu püüli
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
1-2 tl suhkrut
100 gr margariini
1/2 kl külma piima

Valmistamine
ValmistusviisKuivained segatakse kausis, lisatakse pehme rasvaine ja piim ning segatakse siledaks taignaks. Taignat lastakse veidi aega külmas kohas seista, rullitakse siis õhukeseks, torgatakse kahvliga täkked sisse ja lõigatakse taignarattaga neljakandilisteks küpsisteks.Küpsised pannakse määritud plaadile ja küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus kollakaspruuniks.Hea teadaAntakse lauale jookide juurde või kasutatakse võileibade valmistamiseks.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee