Lõunasöögi retseptid

Seenekotlet I 

Toidutare, 11. detsember 2007, 05:26
Maitsvad seenekotletid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g tooreid vōi 350 g kupatatud seeni
1 sibul
vōid
2 muna
½ kl jahu vōi riivsaia
1-2 sl hapukoort
pipart
praadimiseks rasva vōi maisiōli

Valmistamine
ValmistusviisHaki toored seened hästi peeneks ja kuumuta koos sibulaga rasvaines, kuni neist väljaimbunud vedelik on aurustunud.Kupatatud seened peenesta hakklihamasinaga, lisa võis praetud sibul. Lisa muna, jahu, hapukoor ja maitsesta soola ja pipraga.Tainas peab olema parajalt paks, et saaks vormida kotletid.Enne praadimist lase kotletitainal seista u ½ jahedas, et jahu paremini paisuks. Vormi väikesed kotletid Veereta riivsaias Prae mõlemalt poolt pruuniks.LisandidToorsalat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee