Lõunasöögi retseptid

Hakkliha-jambalaya 

Toidutare, 11. detsember 2007, 05:14
Lisandiks sobib maitsestama jogurt

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
u 15 minutit + u 30 haudub.

Koostisosad
1½ dl pikateralist riisi
2-3 dl vett
100 g kooritud krevette
150 g segahakkliha
100 g suitsusinki
1 punane paprikakaun
1 sibul
1 pakk taco maitseainetesegu
1 dl ōli
2 küüslauguküünt
100 g mahedat taco-kastet
50 g tulist taco-kastet
2 sl tšillipipra viile
taco maisikoorikuid

Valmistamine
ValmistusviisKuumuta õli, lisa riis, hakitud sibul ja paprika ning küüslauk.Prae 2-3 minutit. Lisa taco-kastmed, hakitud sink ja vesi. Lisa maitsesegu tšillipipar ning hauta tasasel tulel u 30 minutit. Prae erldi pannil hakkliha ja lisa riisisegule, samuti krevetid.Sega ja lase kaane all tõmmata u 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee