Taimetoidu retseptid

Vokiroog suvikõrvitsa ja seentega 

Toidutare, 10. detsember 2007, 15:54
Suvikõrvitsa-seene-vokiroog. Sobib lisandiks maksa- ja neerutoitudele.

Koostisosad
2 sibulat
3 dl kupatatud seeni
soola
valget pipart
1 tl kuivatatud basiilikut
2 sl hakitud peterselli
oliivōli
(kanapuljongit)
400 g suvikõrvitsat

Valmistamine
Pühi suvikõrvitsad puhtaks ja lõika u 5 cm pikkusteks peeneteks ribadeks. Kuumuta õli ja pruunista kergelt hakitud sibul. Lisa seened, prae ning maitsesta soola, pipra, peterselli ja basiilikuga. Lisa suvikõrvitsaviilud ning sega. Suvikõrvitsad valmivad mõne minutiga.
Kui soovid mahlasust lisada, siis lisa kanapuljongit vastavalt maitsele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee