Kiudainerikkad toidud

Paprikasalat porgandi ja õunaga 

Toidutare, 10. detsember 2007, 15:51
Sobib tarvitada kohe või ka säilitada pikemaajaliselt. Suurepärane lisand lihatoitudele ja ka grilltoitudele. 

Koostisosad
2½ kg punaseid tomateid
1 kg porgandit
1 kg hapusid ōunu
1 kg punast paprikat
100 g küüslauku
u 1 kl suhkrut
2 dl (oliiv)ōli
2 dl 3-4%-list äädikat
2 sl jämedat soola
4 tšillipipart (väike)

Valmistamine
Lase tomat, porgand, õunad, paprika ja tšillipipar läbi hakklihamasina ja keeda siis tasasel tulel u üks tund aeg-ajalt segades. Jahuta ning lisa purustatud küüslauk, suhkur, õli, äädikas ja sool.
Kuumuta ja pane purki. Purgid sule kohe õhukindlalt. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee