Küpsetised

Pannkoogirull 

Toidutare, 10. detsember 2007, 10:42
Pannkoogirull kukeseenehautisega. Serveeri kohe pärast valmistamist. Jahtunud pannkoogirull soojenda ahjus enne serveerimist ning määri pealt hapukoorega (enne ahjus kuumutamist), jätab ilusa läike. Soovi korral puista üle riivjuustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
TAINAS:
3 dl piima
3 muna
1 dl jahu
soola
TÄIDIS:
4-5 dl tervena keedetud kukeseeni
1 sibul
1½ dl hapukoort
soola
hakitud peterselli vōi tilli
1-2 sl taimeōli

Valmistamine
ValmistusviisValmista pannkoogitainas ja lase sellel seista, kuni täidis on valmis. Prae hakitud sibul väheses rasvaines kuldkollaseks, lisa kukeseened ning prae veidi aega. Maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor ja maitseroheline.Pannkoogitainas kalla ahjuplaadile, millele on asetatud nurkadest üles keeratud küpsetuspaber. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Kui tainas on küpsenud, võta see ahjust välja. Vala kukeseened küpsetatud tainale, aja ühtlaselt laiali ja rulli kokku.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee