Kiudainerikkad toidud

Praetud seened koorekastmes lisandiks või pirukatäidiseks 

Toidutare, 22. august 2004, 06:11
Sobib kartuli- või köögiviljatoitude lisandiks.

Koostisosad
400 g Seened (soolatud)
3 spl Rasvaine
2 spl Nisujahu
1 spl Sibul (riivitud)
2 dl Piim
4 spl Rõõsk koor
Must pipar

Valmistamine
Soolatud seened pese sõelal voolava vee all ja leota külmas vees.Liiga soolased seened võid lasta keema. Seened nõruta ja pigista täiesti kuivaks. Tükelda, kuumuta rasvas, lisa sibul, siis jahu, kuumuta ning lõpuks lisa piim. Keeda ning maitsesta hapukoore ja pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee