Küpsetised

Kohev pitsapõhi 

kassisaba, 4. jaanuar 2005, 09:43
Väga kohev ja maitsev pitsapõhi. Vahelduseks klassikalisele.

Kogus: ühele

Koostisosad
480-500 gr kohupiima või kodujuustu
6 muna
18 sl nisujahu
6 tl küpsetuspulbrit

Valmistamine
Kõik ained segada omavahel ühtlaseks massiks. Kui kasutate tavalist kohupiima, lisage 3 tl soola. Määrige ahjuplaat kergelt õliga ja laotage mass ühtlaselt plaadile. Soovi korral võite jätta väikese serva. Peale võite panna teile meelepärase täidise. Küpsetage 220ºC juures seni, kuni pitsa kenasti küpsenud.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee