Kiudainerikkad toidud

Ploomipüree 

Toidutare, 9. detsember 2007, 19:51
Sobib tarvitada kohe või ka pikemaajaliseks säilitamiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg ploome
3/4 kl vett
200-300 g suhkrut

Valmistamine
Tarbimisküpsed ploomid poolita ja eemalda luu ja koor. Keeda ploome kaanega suletud nõus 5-10 minutit, siis võta kaas ära ja keeda edasi, Sega puuvilju kogu aeg, kuni tekib ühtlane mass.
Seejärel lisa suhkur ja keeda veel 5 minutit. Vala püree kuumalt kuumadesse pudelitesse või purkidesse ja sule kohe õhukindlalt. Ploomipüreed võib valmistada ka ilma suhkruta.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee