Taimetoidu retseptid

Koorega keedetud kartulid 

Toidutare, 9. detsember 2007, 06:26
Koorega keedetud kartul on iseäranis hea kartulisalatiks.

Koostisosad
8-10 ühesuurust kartulit
½ tl soola
vett

Valmistamine
Pese kartulid harjaga puhtaks, loputa veel puhta veega üle. Pane kartulid keedunõusse ja vala peale nii palju vett, et kartulid on vaevu kaetud. Lisa soola, kata nõu kaanega ja pane pliidile.
Kui kartulite vesi on keema hakanud, vähenda kuumust, nii et vesi kartulite ümber mullidena liigub. Keeda 20-25 minutit.
Kartulite pehmust katsu terava noaotsa või vardaga, kahvel purustab kartuleid. Siis vala kartulitelt vesi ära ja hoia neid mõni hetk ilma kaaneta kuumas, et nad taheneksid.
Keedetud kartuleid hoia kahvli otsas ja koori.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee