Kalatoitude retseptid

Forell ananassiga 

Toidutare, 20. veebruar 2008, 06:20
 Jaan Heinmaa
Ananassid ja sellerivarred vokitud forellifileega on imemaitsvaks õhtusöögiks nii argi- kui ka pidupäeval.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Forellifilee
2 sl Taimeõli
2 küünt Küüslauk
1 tk Ananassikonserv omas mahlas ( 227 g)
1 vars Varsseller
1 sl Sojakaste
0.5 dl Ananassikompoti leent
1.5 dl Kalapuljong
1 tl Maisijahu
2 tl Vesi

Valmistamine
Lõika forellifilee suurteks kuubikuteks. Kuumuta vokkpannil õli ning pruunista kala, tõsta kaussi. Pane pannile peenestatud küüslauk, nõrutatud ananassikuubikud ja tükeldatud seller, kuumuta 2–3 minutit pidevalt segades. Lisa sojakaste, ananassileem ja kalapuljong ning hauta väiksel tulel 2–3 minutit. Sega maisijahu 2 tl veega, kalla pannile ja sega korralikult. Lisa pruunistatud kala ning kuumuta kõik koos veel kord läbi. Serveeri kuuma keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee