Salati retseptid

Marineeritud paprikasalat 

Toidutare, 12. august 2004, 11:05
Marineeritud paprikasalat. Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks.

Koostisosad
6 tk Punane paprika
4 sl Tomatimahl
1 kl 3 - 4% äädikas
Sool
Pipar
1 kuni 2 tk Sibul
2 sl Õli

Valmistamine
1. Eemalda pestud paprikakaunadest seemned ja lõika paprika väiksemateks tükkideks.
2. Keeda äädikast, mahlast ja maitseainetest marinaad, keeda selles paprikatükke 5-6 minutit.
3. Puhasta sibul, lõika ratasteks, kuumuta kergelt toiduõliga läbi, jahuta ja lisa salatile.
4. Jahuta salat ning tarvita kohe või pane purki, kuumuta 80 kraadi juures ahjus umbes 20 minutit ja sule purgid kohe õhukindlalt.