Kiudainerikkad toidud

Hapu-magus köögiviljasalat 

Toidutare, 9. detsember 2007, 05:54
Hoidis ilma taimeõlita. 

Koostisosad
200 g Porrulauk (või 100 g sibulat)
50 g Seller
50 g Petersell
200 g Porgand
100 g Pastinaak
200 g Kurk
300 g Küps tomat
100 g Roheline tomat
0.5 tl Sidrunhape
Soola
Suhkrut
Paprikapulbrit
300 g Paprika

Valmistamine
Tükelda köögiviljad, pane keedunõusse, puista peale soola ja veidi suhkrut, kuumuta 10-15 minutit. Tõsta kuumalt kuumadesse purkidesse ja kuumuta 100 kraadi juures 25-30 minutit.
Kurkide asemel võib tarvitada kabatšokke, patissone või kõrvitsat. Soovi korral võib köögiviljade vahekorda muuta ja ka üksikuid köögivilju salatis välja jätta.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee