Kiudainerikkad toidud

Spinat soolvees 

Toidutare, 9. detsember 2007, 05:35
Vesihoidis spinati säilitamiseks.

Koostisosad
Spinatilehti
Veidi soola

Valmistamine
Murra värsked noored spinatilehed varreküljest lahti, pese läbi mitme vee, nõruta, aseta keedunõusse. Noortele lehtedele ei ole tarvis vett lisada, neile puista pisut soola. Vanemad spinatilehed pane keema vähesesse nõrgalt soolasesse vette (1 kg spinatilehtede kohta ½-1 klaas vett) ja keeda, kuni nad on kokku vajunud (u 5 minutit). Pane kuumalt koos vedelikuga purki ja kuumuta 100 kraadi juures u üks tund. Spinatilehti võib enne purki panemist peeneks hakkida, kuid seda võib teha ka tarvitamisel.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee