Lõunasöögi retseptid

Vallavaese singirull 

Gustav, 8. detsember 2007, 20:10
Põnev vaheldus vorstile ja teistele leivakatetele

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 30 minutit + 3-4 tundi keeb ja haudub potis.

Koostisosad
1 kg Seakamar (u 20 x 20 cm)
Must pipar
Sool
Sinep
Mädarõigas
Maitseroheline (till, petersell jms)
Tšillipulber
Küüslaugusool
0.5 kg Õhukesed singiviilud

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta kamar ja pane see lauale, kamarapool allapoole. Määri julgelt sinepiga (jookseb välja). Maitsesta soola ja pipraga.Pane maitse järgi peale mädarõigast, riputa väheke tšillit ja küüslaugusoola. Pane singiviilud nii, et need kataksid kogu kamara. Peenesta maitseroheline ja lisa see singi peale. Keera kamar kogu lisanditega tugevalt rulli, kinnita mõne tikuga. Seejärel keera kamar marlisse ja seo tugeva puuvillase niidiga korralikult kinni. Lase vesi keema. Vett peab olema nii palju, et terve keemise aja oleks rull leemes, vajadusel lisa vett. Pane rull tulisesse vette ja keeda 3-4 tundi tasasel tulel. Mida suurem rull, seda kauem keeb. Võta välja, pane nõrguma ja siis jahtuma. Seejärel viiluta. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee