Gluteenivabad retseptid

Vaarikariis piimaga 

Jane, 8. detsember 2007, 17:51
Vaarikariis piimaga
Kergelt valmistatav pidulik magustoit.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Piim
150 g Riis
200 g Suhkur
2 tk Muna
1 kl Rõõsk koor
1 tk Ümbrik vaarikaželatiini
1 tk Kaneelikoor
Apelsinikoort

Valmistamine
Pane piim koos kaneeli ja apelsinikoorega tulele. Kui piim hakkab keema, lisa riis ja keeda 14 minutit. Lisa suhkur ja sulatatud želatiin ning lase keema tõusta, sega korralikult, et želatiin sulaks. Võta tulelt ja kui on veidi jahtunud, eemalda kaneelivars ja apelsinikoor. Lisa vahustatud munad ja vahustatud koor. Sega. Pane segu topsidesse ja jäta mõneks tunniks külmkappi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee