Kiudainerikkad toidud

Marineeritud punased tomatid 

Toidutare, 6. august 2004, 06:48

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Tomatid
0.5 l Vesi (2,5 kl)
20 g Sool ( 0,75 sl)
10 g Suhkur (0,5 sl)
8 tk Nelgitera
8 tk Vürtsitera
3 tükikest Kaneelikoor
1.5 kuni 2 sl Äädikas (30%)
2 sl (Peenestatud tilli-, peterselli-, selleri- ja mädarõikalehti)

Valmistamine
Tomateid võib marineerida igas valmismisastmes (rohelisi, piimjaid, roosasid ja punaseid). Torgi pestud tomatitel koor puutiku või roostevabast terasest noa otsaga läbi, loputa veel nõrgalt soolases vees, nõruta ning laota koos maitseainetega purki. Vala kuum marinaad peale, tõsta purgid kuumutamisnõusse 70 kraadisesse vette, kuumuta 80 kraadi juures 10-15 minutit.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee