Ungari köök

Letšo ehk paprika tomatipürees (1)

Toidutare, 8. detsember 2007, 17:25
Väga maitsev ja vitamiinirikas hoidis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.5 l Tomatipüree
50 kuni 100 g Õli
1 tl Sool
1 tl Suhkur
1 tk Keskmine sibul
1 kg Paprika

Valmistamine
Kuumuta taimeõli keedunõus, soovi korral lisa peenestatud sibul, kuumuta veidi, lisa tomatipüree ja sektoriteks või ribadeks lõigatud paprika. Keeda tasasel tulel veel u 5 minutit, maitsesta soola ja suhkruga. Veidi jahtunult tõsta purkidesse, purke kuumuta u 85ºC juures 15-20 minutit.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee