Väherasvased toidud

Kabatšokisalat 

Toidutare, 8. detsember 2007, 16:55
Kiiresti valmistatav toorsalat

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kabatšokk
1 tk Väike sibul
3 tk Hapu õun
1 tk Väike kurk
Soola
Marjamahla või lauaäädikat
2 sl Hapukoor või taimeõli
Hakitud maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisRiivi kabatšokk jämedalt või lõika õhukesteks viiludeks. Haki sibul, õunad ja kurk. Sega kõik koostisosad ja maitsesta. Peale puista hakitud maitserohelist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee