Linnuliha retseptid

Laanepüüpraad I 

Mari, 19. veebruar 2008, 08:17
Laanepüü viinamarjadega. Hõrgutav suutäis.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Laanepüü
50 g Või
20 g Valge vein
300 g Viinamarjad
Praetud sai
Sool
Pipar

Valmistamine
Hõõru püü soola ja pipraga. Küpseta praeahjus, kastes sulavõi ja veiniga. Aseta praerasvas kergelt hautatud viinamarjad vaagnale, neljaks lõigatult ümber linnu. Kaunistada praetud saiaviiludega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee