Lõunasöögi retseptid

Jänesepraad 

Toidutare, 5. august 2004, 11:59
Jänesepraad maitsestatud ubadega

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 30 minutit + 2 tundi marineerimiseks.

Koostisosad
4 dl Rohelised oad
8 dl Aedviljapuljong kuubikust
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 sl Veiniäädikas
2 sl Vesi
4 sl Õli
Sool
Pipar
1 dl Hakitud murulauk
500 g Jäneseselg
1 sl Rasvaine

Valmistamine
Keeda rohelisi ube aedviljapuljongis u 15 minutit, seejärel nõruta oad. Haki sibul ja küüslauk, lisa ubadele. Sega veiniäädikas, vesi, õli, sool ja pipar kastmeks. Vala kaste ubadele, lisa hakitud murulauk ja sega. Tõsta oad 2 tunniks jahedasse kohta. Puhasta jänese seljaliha ja prae seda rasvaines 8-10 minutit. Maitsesta praetud jäneseliha soola ja pipraga. Lõika liha viltu õhukesteks viiludeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee