Linnuliha retseptid

Metslinnuseljanka 

Toidutare, 8. detsember 2007, 06:32
Linnulihasupp

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Linnulihapuljong
Metsis (umbes 1/8 - või 1/8 tetre, faasanit, 1/2 nurmkana, 1/3 laanepüüd)
1 tk Sibul
1 tk Hapukurk
2 tl Tomatipasta
1 tl Või
1 sl Hapukoor
2 tk Sidruniviil
1 sl Kapparid
4 tk Marineeritud oliivid
8 tk Mustad soolatud oliivid
Terapipar
Loorber
Maitseroheline
Sool

Valmistamine
ValmistusviisHaki sibul ja kuumuta võis koos tomatipastaga. Koori kurk ja eemalda seemned ning lõika väikesteks tükkideks. Eemalda marineeritud oliividel kivid. Lõika praetud või keedetud linnuliha viiludeks. Lisa keevasse linnuliha kontidest keedetud puljongisse võis kuumutatud sibul ja tomatipasta. Lisa hapukurk, pipar ning loorber ja keeda 10 minutit. Lisa liha, kapparid, marineeritud rohelised oliivid. Lase keema tõusta ja võta tulelt. Lauale andmiseks pane taldrikusse hapukoort, soolatud oliive, kooritud sidruniviil. Puista peale hakitud petersellilehti.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee