Metslinnuseljanka
Kogus: neljale
Koostisosad
1 l Linnulihapuljong
Metsis (umbes 1/8 - või 1/8 tetre, faasanit, 1/2 nurmkana, 1/3 laanepüüd)
1 tk Sibul
1 tk Hapukurk
2 tl Tomatipasta
1 tl Või
1 sl Hapukoor
2 tk Sidruniviil
1 sl Kapparid
4 tk Marineeritud oliivid
8 tk Mustad soolatud oliivid
Terapipar
Loorber
Maitseroheline
Sool
Valmistamine
ValmistusviisHaki sibul ja kuumuta võis koos tomatipastaga. Koori kurk ja eemalda seemned ning lõika väikesteks tükkideks. Eemalda marineeritud oliividel kivid. Lõika praetud või keedetud linnuliha viiludeks. Lisa keevasse linnuliha kontidest keedetud puljongisse võis kuumutatud sibul ja tomatipasta. Lisa hapukurk, pipar ning loorber ja keeda 10 minutit. Lisa liha, kapparid, marineeritud rohelised oliivid. Lase keema tõusta ja võta tulelt. Lauale andmiseks pane taldrikusse hapukoort, soolatud oliive, kooritud sidruniviil. Puista peale hakitud petersellilehti.