Linnuliha retseptid

Hautatud metsis 

Toidutare, 8. detsember 2007, 06:27
Hautatud metsis Määri moodi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Metsis
1 kl Punane vein
1 kl Äädikas (3-4%)
2 tk Sibul
Maitsejuuri
2 tk Loorberileht
3 tk Peenestatud kadakamarjad
1 sl Jahu
1 sl Sõstratarretis
1 tl Suhkur
250 g Hapukoor
Tüümian
Sool
Till
Pipar

Valmistamine
ValmistusviisÜhele klaasile veele lisa maitsejuured, vein, äädikas ja maitseained, v.a. kadakamarjad. Vala marinaad linnule ja lase jahedas kohas mõni päev seista - mida kauem lind seisab, seda paremini küpseb.Kuivata metsis, hõõru soola ja pipraga. Piki 150 g pekiga, ülejäänud pekk ja sibul pruunista, lisa pikitud lind, veidi vett ja marinaadi ning hauta. Praeleemele lisa jahu, kadakamarjad ja sõstratarretis.Kuumuta ja lisa hapukoor.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee