Gluteenivabad retseptid

Toorjuustukook mustikatega 

Toidutare, 8. detsember 2007, 06:17
Toorjuustukook mustikatega 
Maitsev suvine toorjuustutort.

Koostisosad
PÕHI
150 g Mandlid
50 g Või
200 g Philadelphia toorjuust
1 dl Tuhksuhkur
3 dl 35% rõõsk koor
2 dl Mustikamoos või -toormoos
KAUNISTUSEKS
Mustikaid
Röstitud mandlilaaste

Valmistamine
Purusta mandlid ja sega toasooja võiga. Pane segu u 24 cm läbimõõduga vormipõhja. Tõsta segu külmkappi, seniks kuni valmistad toorjuustusegu. Sega toorjuust ja tuhksuhkur, ettevaatlikult. Vahusta koor ja sega ettevaatlikult toorjuustuga. Lisa mustika moos ja sega veidi "lohakalt", et segu jääks lilla ja valge kirju. Vala saadud mass tordipõhjale ning tõsta tort mõneks tunniks jahedasse. Enne serveerimist tõsta tort ettevaatlikult vormist ja kaunista mustikate ja röstitud mandlilaastudega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee