Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
6 tk litši
0.33 tk Ananass
10 tk Vaarikas
0.5 tk Mango
1 spl Mesi
1 tl Sidrunimahl
2 spl Jäätis
Valmistamine
Koori litšid, poolita ja eemalda kivi. Koori ananass ja lõika õhukesteks sektoriteks. Koori ka mango ja lõika veerandist mangost õhukesed viilud. Teisest veerandist tee väikesed kuubikud.
Sega mangokuubikud mee ja sidrunimahlaga. Aseta vaagnale vaheldumisi mango- ja ananassiviilud. Viilude peale aseta litšid ja vaarikad. Puista peale mangosalsa. Serveeri koos marjajäätisega. Mangosalsa sekka võid lisada ka alkoholi, hästi sobib näiteks Grand Marnier´või mõni muu tsitrusliköör.
Kommentaarid (0)