Magustoidud

Pähklipallid ehk Kirju Koera kommid 

Toidutare, 4. august 2004, 11:21
Maitsevad maiustused.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
u 30 minutit + 2-3 päeva külmas. (Kui lapsed valmistavad ise, varu lisaaega).

Koostisosad
100 g Või
3 sl Kondenspiim
2 sl Kakao
1 kl Pähklid
0.5 kl Rosinad
0.5 kl Marmelaaditükid
200 g Küpsised
5 tilka Rummiessents

Valmistamine
Hõõru pehme või puulusikaga vahule, lisa kondenspiim, kakao ja essents. Pese rosinad sooja veega ja kuivata rätikul. Haki marmelaad väikesteks tükkideks ja purusta küpsised tainarulliga rullides. Sega kõik ained ühtlaseks massiks. Võta teelusikaga väikesed pallid ja veereta ümmarguseks palliks. Haki pähklituumad.
Saadud pallid veereta purustatud pähklituumades ja aseta karpi või vaagnale ning hoia 2-3 päeva külmas kohas.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee