Väherasvased toidud

Kohupiimasepik 

Toidutare, 4. august 2004, 11:17
Maitsev küpsetis

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 l Piim
50 g Pärm
0.5 kl Suhkur
1 tk Muna
250 g Kohupiim
1 tl Sool
100 g Margariin
2 tl Köömned
900 kuni 1000 g Sepiku- või nisujahu

Valmistamine
Hõõru pärm 1 tl suhkruga vedelaks, lisa leige piim ( u 37 kraadi) ja 1/3 jahukogusest ning lase kerkida. Eelkergitusele lisa suhkruga segatud muna, kohupiim, pehme rasvaine, maitseained, ülejäänud jahu. Sõtku sile tainas ja lase kerkida. Siis vormi tainast pätsid või kuklid, lase küpsetuspaberiga kaetud plaadil kerkida, määri muna või piimaga ja küpseta 200 kraadi juures kuldpruuniks.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee