Eesti köök

Odrajahu-kohupiimakarask 

Toidutare, 29. jaanuar 2008, 12:54
Odrajahu-kohupiimakarask 
Karaskeid võib teha ka teistest jahusegudest, lisada keedetud või toorest riivitud kartulit ning kasutada vedelikuks rõõska piima või vett; kergitajaks sobib siis küpsetuspulber.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Kohupiim
1 tk Muna
2.5 dl Piim
1 tl Sool
1 sl Lauasuhkur
50 g Või
2.5 dl Odrajahu
1 dl Eriti hea nisujahu
0.5 tl Söögisooda

Valmistamine
Mikserda kohupiim kokku lahtiklopitud muna, piima, soola ja suhkruga. Lisa sulatatud või ja soodaga segatud jahud. Tõsta tainas kuhjadena küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning aja lusikaga laiali. Küpseta ahju keskosas 175° juures 30–40 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee