Kiudainerikkad toidud

Maasikašarlott 

Toidutare, 8. detsember 2007, 05:00
Lihtne ja maitsev tort.

Koostisosad
800 g Maasikakompott
700 g Rullbiskviit
7 tl Želatiin + 0,75 kl kompotivedelikku
500 g 35% rõõsk koor
Suhkrut

Valmistamine
Paisuta ja sulata želatiin, ning sega kompotiga, lisa vajadusel suhkrut. Koor vahusta vähese suhkruga kahes osas. Ühe paki jagu koort sega tarretuma hakkavasse kompotisse, teine osa jäta kaunistamiseks. Kui soovid šarlotti vormist välja lüüa, on kavalam vorm õhukese kilega vooderdada, siis šarlott ei purune väljalöömisel. Kilega vooderdatud vormi seinad kata tihedalt rullbiskviidi viiludega ja vala ettevaatlikult sisse tarretuv maasika-kooresegu. Lase külmas tarretuda, löö välja vaagnale, kaunista vahukoore ja marjadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee