Lõunasöögi retseptid

Pikkpoiss 

Toidutare, 4. august 2004, 07:04
PikkpoissFoto: Tiina Martin
Hakkliharull

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 20 minutit + u 40 minutit küpseb ahjus.

Koostisosad
500 g Hakkliha
100 g (Suitsupekk)
1 tk Sibul
1 kl Piim või vesi
2 tk Tahke saiaviil
1 tk Muna
Sool
Pipar
2 sl Rasvaine

Valmistamine
Aja suitsupekk läbi hakklihamasina, lisa sibul ja piimas leotatud sai. Lisa hakkmassile muna, soola ja pipart. Sõtku sitke tainas ja vormi lihapäts. Aseta kuuma rasva sisse pannile, määri pealt munavalge või hapukoorega ja kasta küpsetamise ajal korduvalt leemega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee