Väherasvased toidud

Hautatud ahvenad 

Toidutare, 8. detsember 2007, 04:29
Soome rahvustoit

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg Ahvenad
1 sl Sool
1 sl Rasvaine
2 sl Jahu
1 sl Hakitud petersell
1 sl Hakitud till
1 sl Hakitud sibulapealsed
1.5 kl Vesi

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta ahvenad, laota kalad võiga määritud vormi, pane iga kalakihi vahele soola, jahu, võid ja hakitud maitserohelist. Vala kalade peale vesi ja kata vorm kaanega. Hauta nõrgas kuumuses praeahjus või pliidil 15-20 minutit. Valmis toidu võid lauale anda samas nõus või tõsta eraldi vaagnale. Keeda veidi paksem kaste ja vala kaladele. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee