Toidukordade retseptid

Vormisai 

Toidutare, 3. august 2004, 11:16
Potis küpsetatud sai

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 20 minutit + u 30 minutit kerkib + u 90 minutit küpseb.

Koostisosad
3 dl Vesi
50 g Pärm
0.75 dl Tume siirup
1 tl Sool
7 dl Rukkijahu
3 dl Nisujahu

Valmistamine
Soojenda vesi 37 kraadini. Lahusta pärm vähese vedelikuga. Lisa siirup, sool ja jahu. Sõtku ja vormi tainas ümmarguseks. Määri pott ja potikaas võiga. Poti läbimõõt oleks soovitatav u 20 cm. Lase tainal kerkida kaane all u 30 min. Aseta pott restile ahju alumises osas. Küpseta 200 kraadi juures u 1½ tundi. Aseta sai restile ja pane rätik peale ning lase seal jahtuda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee