Toidukordade retseptid

Baquetid I 

Toidutare, 3. august 2004, 11:10
(3 pikka)

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 20 minutit +u 100 minutit kerkib + u 10 küpseb.

Koostisosad
5 dl Vesi
25 g Pärm
1 sl Õli või vedelat margariini
2 tl Sool
12 kuni 13 dl Nisujahu

Valmistamine
Soojenda vesi 37 kraadini. Lahusta pärm vähese veega. Lisa ülejäänud vesi, rasv, sool ja peaaegu kogu jahu. Sega see tainaks. Lase tainal u tund aega kerkida. Võta tainas välja aga ära sõtku. Jaga tainas kolmeks osaks. Rulli osad kolmeks pikaks saiaks u 20x40 cm ja rulli pikemast osast kokku. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase kerkida 30-40 minutit ilma rätikuta. Tee saia peale mõned viltulõiked. Küpseta 275 kraadi juures ahju keskosas u 10 minutit. Võta saiad välja ja määri külma veega. Pane ahi kinni ja las saiad olla u 15-20 ahjus.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee