Toidukordade retseptid

Juustusai 

Toidutare, 3. august 2004, 11:06
Maitsvad juustusaiakesed

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 20 minutit 2 x 30 kerkib + u 10 minutit küpseb.

Koostisosad
25 g Margariin
5 dl Vesi
50 g Pärm
1 tl Sool
100 g Juust
14 dl Rukkipüül

Valmistamine
Sulata margariin potis. Vala teise potti vesi või piim ja soojenda 37 kraadini.  Lahusta pärm väheses vedelikus. Lisa margariin, sool, juust ja peaegu kogu jahu. Sega segu tainaks. Lase tainal u 30 minutit kerkida. Sõtku kerkinud tainast ja jaga tainas kaheks osaks ning vormi piklikuks. Lõika mõlemad 12 tükiks (kokku 24 tk) ja vormi ümmargusteks või ovaalseteks saiakesteks. Aseta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase kerkida u 30 min. Küpseta 220 kraadi juures ahju keskosas u 10 min. Lase saiadel resti peal ja rätiku all jahtuda. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee